Asistentul de coafură, cosmetic este un element esențial al fiecărui salon profesionist. Asigură o organizare a muncii eficientă și mai rapidă. Asistentul permite aranjarea tuturor accesoriilor necesare și a produselor la îndemână în timpul lucrului, fiind o soluție excelentă pentru persoanele care apreciază ordinea și organizarea în mediul lor.
Codul produsului: RO-L-160
EAN: 5903816454522
Producător: Calissimo
555,82 RON
210,49 RON
176,88 RON / Netto + (33,61 RON TVA 19%)
Economisești!
345,33 RON
Disponibilitate: Indisponibil
În stoc: 0 buc.
Costul livrării: Livrare gratuită
Anunță-mă când produsul va fi disponibil Verifică alte produse
Partajare
Descriere
Specificații

Asistent mobil pentru salon

Asistentul de coafură, cosmetic este un element esențial al fiecărui salon profesionist. Asigură o organizare a muncii eficientă și mai rapidă.

Asistentul permite aranjarea tuturor accesoriilor necesare și a produselor la îndemână în timpul lucrului, fiind o soluție excelentă pentru persoanele care apreciază ordinea și organizarea în mediul lor.

Caracteristici:

  • Ușor de întreținut curățenia
  • Materiale de înaltă calitate
  • Multi-funcționalitate
  • Estetică
  • Mobilitate

Ajutorul pe roți este o soluție practică și funcțională, realizată în întregime din oțel și lemn de înaltă calitate. Această construcție este rezistentă și solidă, asigurând o utilizare îndelungată. Raftul plasat pe roți rotative (360°) permite mutarea ușoară a acestuia în încăpere.

Asistentul se prezintă elegant și cu stil, integrându-se perfect în orice interior. Datorită acestui fapt, se potrivește în diferite tipuri de încăperi, cum ar fi băi private, saloane SPA, saloane de coafură și cosmetice, farmacii și bucătării.

Este ergonomic, permite economisirea timpului și a spațiului în salon. În plus, roțile montate vor contribui cu siguranță la îmbunătățirea confortului la locul de muncă.

Dimensiuni:

  • Lățime: 42 cm,
  • Adâncime: 40 cm,
  • Înălțime: 89 cm.
Extindeți descrierea

Producător Calissimo